Cicle de conferències

#

Escola Valenciana presenta “Foguera”, un cicle de conferències sobre activisme, cultura i pensament. Els acompanyen en aquest projecte la cooperativa Tresdeu i es desenvoluparà al Jardí Botànic de la Universitat de València. Aquesta iniciativa naix davant la necessitat de projectar un futur millor i donar veu a noves idees i persones. Se celebrarà de manera presencial els dies 17 i 18 de setembre amb unes conferències de luxe.
Divendres 17
Taula #1 19.00h

El nou paradigma
de l'audiovisual

La primera taula serà divendres i estarà moderada per Francesc Felipe -director i gerent d’Escola Valenciana-, tindrà com a participants a Inés Hernand, la presentadora de Gen Playz (RTVE), també estarà Clàudia Reig sòcia de la cooperativa Barret Films i tanca “El nou paradigma audiovisual” Javi Ivànyez creador d’Eh Universo Media.

Tanca la jornada l’humorista Saray Cerro.

Dissabte 18
Taula #2 12.00h

Dones i tecnologia

El dissabte l’obri la taula “Dones i tecnologia” amb l'activista per la sobirania tecnològica Gala Pin, la divulgadora i youtuber en La gata de Schrödinger Rocio Vidal i la creadora de contingut feminista Belén Ivars. Modera la taula la secretària d’Escola Valenciana Alexandra Usó.

Abans de continuar amb les jornades de la vesprada, hi haurà l’actuació dels alacantins Vienna.

Dissabte 18
Taula #3 16.00h

Internet i l'extrema dreta

El dia continua amb una taula que analitzarà l’utilització d’Internet per part de l’extrema dreta, com combatre els seus missatges d’odi. Estarà moderat per Òscar Piera, membre de la cooperativa Tresdeu, i estarà composada pel periodista especialitzat Miquel Ramos, Pol Andiñach del canal Cuellilargo i el col·lectiu mil·lenial Proyecto Una.

L’actuació posterior estarà a càrrec de la banda Marialluïsa.

Dissabte 18
Taula #4 18.45h

Precarietat i indústria cultural

Tanca el cicle la conferència sobre “Precarietat i Indústria cultural” amb l’economista urbà Ramon Marrades, la professora, creadora de contingut i artista Aina Monferrer i la crítica d’art Marisol Salanova. Moderarà la taula la periodista i booktuber Marta Meneu.

La música de comiat la posaran El Joan Petit, amb una proposta de música urbana i reggaeton en valencià des de La Safor i el nou pop de Laborde, alter ego de Miriam Ferrero, cantant de Lisasinson.

Les participants d'aquesta edició


    *Casella Obligatòria

    INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d'informar les persones interessades de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que els assisteixen, posem a la vostra disposició la següent informació. RESPONSABLE DE TRACTAMENT: Fundació Escola Valenciana. FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES VOSTRES DADES: Recollir dades per a l'assitència al cicle de conferències FOGUERA i facilitar informació d'interès sobre l'entitat i informar els usuaris de les nostres activitats, esdeveniments i serveis. CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que li és exigible legalment, i són destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l'organització. LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT: Interés legítim de les parts per donar resposta a la sol·licitud d'informació. PERSONES DESTINATÀRIES DE LES VOSTRES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos en què hi haja una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals. ELS VOSTRES DRETS: Podeu revocar el consentiment i exercir els vostres drets d'accedir, rectificar, oposar-vos, limitar, portar i suprimir les dades, escrivint a Fundació Escola Valenciana, C/ Josep Grollo, 91, 46025 València, a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD). Per més informació consultar la nostra política de privacitat.


    Vull rebre informació sobre aquesta i altres campanyes d'Escola Valenciana

    X